Tájékoztatás!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. által lebonyolított, az „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” (GZR-D-Ö-2018) című pályázati kiírás az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére egyszerűsített feltételrendszerrel és pályázati tartalommal indul újra.

A támogatást magánszemélyek és jogi személyek részére tisztán elektromos személygépkocsik, legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tisztán elektromos tehergépkocsik és/vagy L7e-CU kategóriájú áruszállításra tervezett nehéz emelt teljesítményű kvadok vásárlásához lehet felhasználni.

A pályázatok benyújtására 2018. október 29. 08:01 perctől van lehetőség a https://palyazat.e-mobi.hu/ pályázati portálon keresztül.

Támogatás mértéke: bruttó eladási ár 21 %-a (legfeljebb 1,5 M Ft)

A támogatás csak a 20 millió Ft bruttó vételárat meg nem haladó gépjárművekre igényelhető.

A hatályos pályázati kiírás és útmutató az alábbi linkre kattintva érhető el! 

(A „Regisztrált kereskedők listájának” feltöltése folyamatban van. A lista a pályázati portálon, www.palyazat.e-mobi.hu keresztül lesz elérhető.)

Az elektronikus pályázati rendszerrel, illetve a pályázatkezeléssel kapcsolatos kérdések, problémák esetén forduljanak munkatársainkhoz az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám:

+36-1-265–5029
(2 -es és 4-es gomb kiválasztásával)

Telefonos ügyfélszolgálati idő:

Hétfő - Péntek: 10.00 -14.00

e-mail cím:

info@e-mobi.hu 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kép
_zb_5573_masolata.jpg

Tájékoztatás!

2018. augusztus 31-én a pályázati portál lezárásra került, a továbbiakban nincs lehetőség elektronikus autóvásárlásra irányuló pályázat benyújtására.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tájékoztatás!

Tájékoztatjuk az „Elektromos gépkocsi beszerzések támogatása” (GZR-D-Ö-2016) című pályázatban résztvevőket és a pályázattal kapcsolatban érdeklődőket, hogy a jelenlegi 1,5 millió forintos pályázati program a következők szerint lezárul. 2018. augusztus 27-ig lehetőséget biztosítunk a pályázati portálon keresztül történő regisztrációra, illetve 2018. augusztus 31-ig – a határidőn belül regisztrált felhasználók számára – a pályázatok benyújtására.  A 2018. augusztus 31-ig benyújtott pályázatokat az e-Mobi a jelenlegi feltételek szerint értékeli, szükség esetén hiánypótlást kér, majd támogatói döntésre előterjeszti. Az elszámolások benyújtásának végső határideje: 2018. december 31.

A módosított pályázati kiírás a következő linkre kattintva érhető el.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. által lebonyolított, az „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” pályázati kiírás az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére várhatóan ősszel új, egyszerűsített feltételrendszerrel és pályázati tartalommal folytatódik.

A pályázattal kapcsolatos részletekről mihamarabb tájékoztatást fogunk nyújtani minden kedves érdeklődő számára honlapunkon valamint Facebook oldalunkon, mely információk megjelenéséig szíves türelmüket kérjük!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tájékoztatás!

Az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. által lebonyolított, az „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” pályázati kiírás értelmében a pályázatok benyújtásának határideje 2018. május. 1. Mivel az elektromobilitás elterjedéséhez a fentnevezett pályázati kiírás nagymértékben hozzájárul, a pályázati kiírás módosítása tervezett.

A módosítás megtörténtéig az e-Mobi Nonprofit Kft. a GZR-D-Ö 2016 „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” pályázati kiírással összefüggésben benyújtott pályázatok korábbi gyakorlatnak megfelelő befogadásáról és a pályázati kiírásban meghatározott feltételekkel való kezeléséről, feldolgozásáról gondoskodik. Ennek keretében a pályázatok támogatási döntésre való előkészítését, azaz a befogadási feltételeknek való megfelelés vizsgálatát, a formai, tartalmi vizsgálatnak lefolytatását és szükség esetén a hiánypótlásra vonatkozó tájékoztatást társaságunk elvégzi.

A pályázattal kapcsolatos konkrét kérdés esetén érdeklődjenek a 06-1-265-5029 telefonszámon.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Tájékoztatás!

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy a GZR-D-Ö 2016 konstrukció keretében a 2018. május 3-ig benyújtott pályázatok alapján az elektromos gépkocsik beszerzésére igényelt támogatások összege elérte a rendelkezésünkre álló keretösszeget, azaz a tervezett 2.000.000.000 forintos fedezet kimerült.

A pályázati felhívás kihirdetése óta 986 db aktív pályázat szerepel a rendszerünkben, mely összesen 1350 db elektromos gépkocsihoz segíti hozzá a pályázókat.

A Támogató (NGM) által a keretösszeg további feltöltésre kerül, így a pályázatokat folyamatosan befogadjuk.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Váltson Ön is elektromos autóra!

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) támogatást nyújt magánszemélyek és jogi személyek részére tisztán elektromos személygépkocsik és/vagy legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tisztán elektromos tehergépkocsik vásárlásához.

Jogosultak köre: természetes személyek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek, költségvetési szervek, egyházi jogi személyek, ügyvédi irodák, egyéni ügyvédek, egyéni szabadalmi ügyvivők, szabadalmi ügyvivői irodák, egyéni közjegyzők, közjegyzői irodák és végrehajtói irodák nyújthatják be a támogatási kérelmüket.

Támogatás mértéke: bruttó eladási ár 21 %-a (legfeljebb 1,5 M Ft)

Jelenlegi konstrukcióban a támogatás csak a 15 millió Ft bruttó vételárat meg nem haladó gépjárművekre igényelhető.

A hatályos pályázati kiírás az alábbi linkre kattintva érhető el! 

Már több, mint 1000 darab pályázatot nyújtottak be. A regisztrált érdeklődők száma (magánszemélyek, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek vegyesen) meghaladja az 1500-at.

További részletekért kattintson ide: https://palyazat.e-mobi.hu/

Az alábbi telefonszámon és e-mail címen várjuk a pályázattal kapcsolatos kérdéseket:

H-P 10.00-14.00-ig: 06-1-265-5029

info@e-mobi.hu

2018. május 25-én hatályba lépett az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (vagy ahogy sokan hivatkoznak rá: GDPR). Az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, mint a személyes adatok kezelője eddig is az irányadó szabályok alapján, az érintett jogait tiszteletben tartva kezelte a személyes adatokat, így adatkezelésünk megfelel a Rendeletnek.

Elkészítettük új, a Rendelet által meghatározott információkat tartalmazó adatkezelési tájékoztatónkat, amely az alábbi linkre kattintva érhető el.