Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018-as Európai Mobilitási Hét és az Autómentes Nap program keretében megrendezett események állami támogatására a jelentkezés 2018. július 31-én lezárult.

Az e-Mobi Nonprofit Kft. rekord mennyiségű, összesen 262 kérelmet kapott önkormányzatoktól, amelyek kimerítik a tavalyról idénre megduplázott, összesen 140 millió forintos keretet. A kérelmek minisztériumi elbírálása augusztus végén, szeptember elején várható.

A rendezvényeket a programhoz csatlakozók 2018. szeptember 14. és szeptember 23-a között tarthatják meg.

A támogatással kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken kaphatnak további információkat:
telefon: +36-30-52-16-029
e-mail: info@e-mobi.hu

e-Mobi

 

A térképen a kérelmet benyújtó önkormányzatok láthatók:

Kép
Kérelmet benyújtó önkormányzatok

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2018. évi EURÓPAI MOBILITÁSI HÉT - Tegye zöldebbé a rendezvényeit!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Európa legnagyobb, közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva szemléletformáláshoz kapcsolódó egyedi támogatási lehetőséget hirdet 2018. évben is. A tavalyi összeg duplájával, 140.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatással kíván hozzájárulni a településeken szervezett Európai Mobilitási Hét, illetve Autómentes Nap megtartásához kapcsolódó tudás-élmény alapú programok, vetélkedők, versenyek szervezéséhez.

Jogosultak köre: önkormányzatok, önkormányzati tulajdonban álló szervezetek nyújthatják be támogatási kérelmüket

Az önkormányzatok vagy önkormányzati tulajdonban álló szervezetek az egyedi támogatás igényléséhez szükséges dokumentumokat 2018. július 31-ig nyújthatják be elektronikus úton a zff@itm.gov.hu címen. A benyújtott egyedi kérelmek regisztrálását a Zöldgazdaság Fejlesztési Főosztály, azok bírálatát az e-Mobi Nonprofit Kft. végzi.

A hatályos tájékoztató a rendezvényhez nyújtható egyedi támogatásról az alábbi linkre kattintva érhető el! 

forrás: http://www.kormany.hu/hu/innovacios-es-technologiai-miniszterium/hirek/a-tavalyi-osszeg-duplaja-jut-az-europai-mobilitasi-het-helyi-rendezvenyeire