2018 máj. 13.

Kedves Érdeklődők!

Az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. által lebonyolított, az „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” pályázati kiírás értelmében a pályázatok benyújtásának határideje 2018. május. 1. Mivel az elektromobilitás elterjedéséhez a fentnevezett pályázati kiírás nagymértékben hozzájárul, a pályázati kiírás módosítása tervezett.

A módosítás megtörténtéig az e-Mobi Nonprofit Kft. a GZR-D-Ö 2016 „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” pályázati kiírással összefüggésben benyújtott pályázatok korábbi gyakorlatnak megfelelő befogadásáról és a pályázati kiírásban meghatározott feltételekkel való kezeléséről, feldolgozásáról gondoskodik. Ennek keretében a pályázatok támogatási döntésre való előkészítését, azaz a befogadási feltételeknek való megfelelés vizsgálatát, a formai, tartalmi vizsgálatnak lefolytatását és szükség esetén a hiánypótlásra vonatkozó tájékoztatást társaságunk elvégzi.

A pályázattal kapcsolatos folyamatosan frissülő információkért látogassanak el a www.e-mobi.hu oldalra vagy érdeklődjenek a 06-1-265-5029 telefonszámon.

Üdvözlettel,

e-Mobi Nonprofit Kft.