2018 dec. 3.

Várod már a karácsonyt?

Mi pedig Téged várunk a MikulásGyár alatt is Elektromobilitás Látogatóközpontunkban.

Gyere el december 7-9. és 14-16. között a Millenárisra, ahol az Elektromobilitás Látogatóközpont az egész családot megmozgató játékokkal vár!

Ajándékozz, játszd végig többállomásos pályánkat és mi is megajándékozunk.

Segítsünk együtt, tegyük szebbé mások ünnepét!

December két hétvégéjén – 7-9. és 14-16. között – megújult tartalommal, kültéri és beltéri aktivitásokkal, valamint ajándékokkal vár mindenkit az Elektromobilitás Látogatóközpont. Az interaktív helyszínek célja, hogy a felnövekvő generáció és a felnőtt érdeklődők egyaránt betekintést nyerhessenek az elektromobilitás világába és látogatásuk során sok-sok élménnyel is gazdagodjanak.

Az Elektromobilitás Látogatóközpont karácsonyi „akadálypályáján” a résztvevők megismerkedhetnek az elektromos autók, az elektromos robogók és az e-töltők felépítésével, lehetőségük nyílik kipróbálni egy Formula-E versenyautó szimulátort, de a kisebb korosztályt is számos foglalkoztató játék és e-kisautó várja.

Az e-Mobi és az Elektromobilitás Látogatóközpont is csatlakozott az idei, immár tizennegyedik alkalommal megrendezett MikulásGyárhoz. A budapesti Millenáris Parkba költözött jótékonysági akció keretében tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó állapotú ruhákat, könyveket és játékokat várnak a szervezők.

Gyere el, mert játszani és adni jó!

 

Elérhetőség:

Millenáris „B” Épület földszint

1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

Telefonszám: 06-1-265-5029

e-mail cím: latogatokozpont@e-mobi.hu

 

Nyitva tartás:
Mindennap: 10.00-18.00