Váltson Ön is elektromos autóra!

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) támogatást nyújt magánszemélyek és jogi személyek részére tisztán elektromos személygépkocsik és/vagy legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tisztán elektromos tehergépkocsik vásárlásához.

Jogosultak köre: természetes személyek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek, költségvetési szervek, egyházi jogi személyek, ügyvédi irodák, egyéni ügyvédek, egyéni szabadalmi ügyvivők, szabadalmi ügyvivői irodák, egyéni közjegyzők, közjegyzői irodák és végrehajtói irodák nyújthatják be a támogatási kérelmüket.

Támogatás mértéke: bruttó eladási ár 21 %-a (legfeljebb 1,5 M Ft)

Jelenlegi konstrukcióban a támogatás csak a 15 millió Ft bruttó vételárat meg nem haladó gépjárművekre igényelhető.

A hatályos pályázati kiírás az alábbi linkre kattintva érhető el! 

Már több, mint 1000 darab pályázatot nyújtottak be. A regisztrált érdeklődők száma (magánszemélyek, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek vegyesen) meghaladja az 1500-at.

További részletekért kattintson ide: https://palyazat.e-mobi.hu/

Az alábbi telefonszámon és e-mail címen várjuk a pályázattal kapcsolatos kérdéseket:

H-P 10.00-14.00-ig: 06-1-265-5029

info@e-mobi.hu

2018. május 25-én hatályba lépett az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (vagy ahogy sokan hivatkoznak rá: GDPR). Az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, mint a személyes adatok kezelője eddig is az irányadó szabályok alapján, az érintett jogait tiszteletben tartva kezelte a személyes adatokat, így adatkezelésünk megfelel a Rendeletnek.

Elkészítettük új, a Rendelet által meghatározott információkat tartalmazó adatkezelési tájékoztatónkat, amely az alábbi linkre kattintva érhető el.