Látogatóközpont

Kedves Érdeklődők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, arról, hogy az Elektromobilitás Látogatóközponttal kapcsolatos feladatokat az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. látja el 2019. április 1-től. A Látogatóközpont a megszokott helyen - a Millenáris B épületében - és nyitvatartási időben várja az érdeklődőket. 

Üdvözlettel:
e-Mobi

 
 
 

Kedves Látogatóink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az Elektromobilitás Látogatóközpont 2019. március 21-től 2019. március 26-ig technikai okok miatt zárva tart. 

Addig is várunk minden kedves érdeklődőt az Automobil & Tuning Show-n (AMTS), ahol több, mint 1 000 nemzetközi autókülönlegesség és rengeteg színes program várja a látogatókat. A rendezvény egyik kiemelt partnere az e-Mobi, aki kiállítóként is szerepel az eseményen. 

Találkozzunk a Hungexpo G pavilonjában március 22-24. között az e-Mobi standnál! 

Üdvözlettel:
e-Mobi

Köszöntjük a kedves érdeklődőket!

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium és az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. által létrehozott Elektromobilitás Látogatóközpont célja egy olyan állandó helyszínen üzemelő információs központ kialakítása, amely időszakosan megújulva naprakész technológiai és piaci információkkal átfogó és célzott oktatási, illetve kommunikációs felületet biztosíthat az elektromos autó használattal, környezettudatos közlekedéssel kapcsolatos pozitív szemléletformálás érdekében. A Látogatóközpont Budapesten, a Millenáris B épületében került kialakításra.  

 

Elérhetőség:

Millenáris „B” Épület földszint

1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

Telefonszám: 06-1-265-5029

Webcím: www.jovobevezetunk.hu 

e-mail cím: latogatokozpont@e-mobi.hu

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 14.00-18.00

Kedd-Vasárnap: 10.00-18.00

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.