Köszöntő

Tisztelt Olvasó!

Az elektromobilitás a jövő egyik vezető iparága, amely meghatározó szerepet fog játszani az előttünk álló évtizedek környezetbarát közlekedésének fejlődésében, a következő generációk mindennapjainak formálásában.

Az elektromobilitás fejlesztése a fenntartható fejlődés egyik kulcsfontosságú eleme, ami ráadásul a hazai iparfejlesztés szempontjából is kiemelkedő lehetőséggel bír. Egyre több szereplő vállal szerepet az elektromobilitás piacán, valamint az ezirányú fejlesztések és technológiai újítások köre is folyamatosan bővül, ami számtalan lehetőséget rejt magában a magyar gazdaság számára.

A fejlődés rendkívül dinamikus és megállíthatatlan. Öt évvel ezelőtt még felkaptuk a fejünket egy-egy elektromos autó láttán. Ma már teljesen természetes a zöld rendszámú gépkocsik látványa. Egyre többen vannak, akiknek reális, sőt, néhány év alatt megtérülő befektetés átülni egy elektromos autóba. A városi tömegközlekedésben elektromos buszokkal is utazhatunk. Beindult az e-taxi szolgáltatás és Budapesten bevezették az elektromos meghajtású járműveken alapuló carsharing rendszert. Az utcakép szerves részét képezik az elektromos kerékpárok és robogók. Küszöbön áll az önvezető járművek megjelenése és néhány éven belül áttörés várható az elektromos kamionok terén is.

Az elektromos meghajtású járművek használatával hozzájárulunk a környezettudatosabb, élhetőbb, zöldebb városi közlekedés megteremtéséhez.

Az elektromobilitás már napjainkban is, de különösen 2020-ra jelentős, új képességeket igénylő feladatokat ró az infrastruktúrára, a forgalomszervezésre, a hálózatüzemeltetésre és a szabályozó környezetre is. Az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. fő célja és küldetése, hogy hozzájáruljon az elektromobilitás széleskörű hazai elterjedéséhez és az ehhez szükséges infrastrukturális háttér megteremtéséhez. Mottónk: jövőbe vezetünk.

Oldalainkon részletesen bemutatjuk Társaságunk tevékenységét, melynek egyaránt részét képezi az ismeretterjesztés, az ország átjárhatóságát biztosító e-töltőpont hálózat kiépítése és az elektromos meghajtású gépjárművek elterjedésének elősegítése.

Bízunk benne, hogy honlapunkon az elektromobilitás iránt érdeklődők, az e-autó tulajdonosok és az iparági szereplők egyaránt megtalálják a számukra hasznos és izgalmas információkat.

Kérjük, tekintse át tartalmainkat, kérdés esetén pedig keressen minket bizalommal!


e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.