2018 már. 23.

Az elektromobilitásról szólt a 2018. évi Automobil és Tuning Show EV GreenTech szekciója, amely az e-Mobi-val közös szervezésben valósult meg.

A Hungexpo „G” pavilonjában megrendezett EV GreenTech elekromobilitási kiállítás fő célja az e-mobilitás társadalmasítása, a technika megismertetése, valamint a környezettudatos gondolkodás és szemléletváltás elősegítése volt. Az EV GreenTech az 1800-as évektől, azaz a kezdetektől vezette végig
a látogatókat az elektromobilitás történetén. Az érdeklődők megismerhették a legújabb elektromos modelleket, továbbá azt, hogyan változik az autózás és a mobilitás összetett rendszere. Megismerkedhettek továbbá a gyártók által kínált komplex termékekkel, az elérhető szolgáltatásokkal, igénybevehető támogatásokkal, valamint azokkal a kormányzati intézkedésekkel és fejlesztésekkel, melyek elősegítik az elektomobilitás magyarországi elterjedését. Az e-Mobi önálló standdal is jelen volt a kiállításon; munkatársaink tájékoztatást adtak Társaságunk tevékenységéről, a jelenleg elérhető pályázati lehetőségekről és az e-autózás előnyeiről.

(e-Mobi – amts.hu)