Tájékoztatás!

Az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. által lebonyolított, az „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” pályázati kiírás értelmében a pályázatok benyújtásának határideje 2018. május. 1. Mivel az elektromobilitás elterjedéséhez a fentnevezett pályázati kiírás nagymértékben hozzájárul, a pályázati kiírás módosítása tervezett.

A módosítás megtörténtéig az e-Mobi Nonprofit Kft. a GZR-D-Ö 2016 „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása” pályázati kiírással összefüggésben benyújtott pályázatok korábbi gyakorlatnak megfelelő befogadásáról és a pályázati kiírásban meghatározott feltételekkel való kezeléséről, feldolgozásáról gondoskodik. Ennek keretében a pályázatok támogatási döntésre való előkészítését, azaz a befogadási feltételeknek való megfelelés vizsgálatát, a formai, tartalmi vizsgálatnak lefolytatását és szükség esetén a hiánypótlásra vonatkozó tájékoztatást társaságunk elvégzi.

A pályázattal kapcsolatos konkrét kérdés esetén érdeklődjenek a 06-1-265-5029 telefonszámon.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Tájékoztatás!

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy a GZR-D-Ö 2016 konstrukció keretében a 2018. május 3-ig benyújtott pályázatok alapján az elektromos gépkocsik beszerzésére igényelt támogatások összege elérte a rendelkezésünkre álló keretösszeget, azaz a tervezett 2.000.000.000 forintos fedezet kimerült.

A pályázati felhívás kihirdetése óta 986 db aktív pályázat szerepel a rendszerünkben, mely összesen 1350 db elektromos gépkocsihoz segíti hozzá a pályázókat.

A Támogató (NGM) által a keretösszeg további feltöltésre kerül, így a pályázatokat folyamatosan befogadjuk.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Váltson Ön is elektromos autóra!

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) támogatást nyújt magánszemélyek és jogi személyek részére tisztán elektromos személygépkocsik és/vagy legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tisztán elektromos tehergépkocsik vásárlásához.

Jogosultak köre: természetes személyek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek, költségvetési szervek, egyházi jogi személyek, ügyvédi irodák, egyéni ügyvédek, egyéni szabadalmi ügyvivők, szabadalmi ügyvivői irodák, egyéni közjegyzők, közjegyzői irodák és végrehajtói irodák nyújthatják be a támogatási kérelmüket.

Támogatás mértéke: bruttó eladási ár 21 %-a (legfeljebb 1,5 M Ft)

Jelenlegi konstrukcióban a támogatás csak a 15 millió Ft bruttó vételárat meg nem haladó gépjárművekre igényelhető.

A hatályos pályázati kiírás az alábbi linkre kattintva érhető el! 

Már több, mint 1000 darab pályázatot nyújtottak be. A regisztrált érdeklődők száma (magánszemélyek, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek vegyesen) meghaladja az 1500-at.

További részletekért kattintson ide: https://palyazat.e-mobi.hu/

Az alábbi telefonszámon és e-mail címen várjuk a pályázattal kapcsolatos kérdéseket:

H-P 10.00-14.00-ig: 06-1-265-5029

info@e-mobi.hu

2018. május 25-én hatályba lépett az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (vagy ahogy sokan hivatkoznak rá: GDPR). Az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, mint a személyes adatok kezelője eddig is az irányadó szabályok alapján, az érintett jogait tiszteletben tartva kezelte a személyes adatokat, így adatkezelésünk megfelel a Rendeletnek.

Elkészítettük új, a Rendelet által meghatározott információkat tartalmazó adatkezelési tájékoztatónkat, amely az alábbi linkre kattintva érhető el.