Pályázatok

A hazai elektromobilitás széleskörű elterjesztéséhez a Nemzetgazdasági Minisztérium több pályázatot tervez kiírni a 2016/17-es időszakban.

Az egyes pályázatokhoz kapcsolódóan az e-Mobi Elektromobilitás Nkft. lebonyolító szervezeti szerepet tölt be, ezáltal részt vesz a pályázati folyamat gördülékeny lebonyolításában, úgymint a pályázatok fogadásában, feldolgozásában, a támogatói döntések előkészítésében, a támogatói döntések kommunikációjában és a fenntartási követelmények ellenőrzésében, azaz végigviszi a komplex pályázati menedzsment folyamatot.

Ilyen pályázat többek között a Jedlik Ányos Cselekvési Tervben megjelölt országos átjárhatóságot biztosító töltőinfrastruktúra alapjainak létrehozását támogató „Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére”. 

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatási pályázat kezelő rendszer

2017-03-22 10:36:21

Az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása érdekében a Nemzetgazdasági Minisztérium 2016. októberében pályázati kiírást tett közzé...

Tovább
img

Megnyílt a pályázat elektromos autó vásárlásához - A pályázati kiírás módosult!

2016-09-26 09:43:26

A Nemzetgazdasági Minisztérium pályázati kiírást tesz közzé cselekvőképes természetes személyek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, civil sz...

Tovább
img

Pályázat önkormányzatok részére

2016-08-15 11:27:47

Megnyílt az Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére

Tovább