Megnyílt a pályázat elektromos autó vásárlásához - A pályázati kiírás módosult!

    • Kezdőlap
    • /
    • Pályázatok
    • /
    • Megnyílt a pályázat elektromos autó vásárlásához - A pályázati kiírás módosult!
BES_3702.jpeg

A Nemzetgazdasági Minisztérium pályázati kiírást tesz közzé cselekvőképes természetes személyek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek, költségvetési szervek részére, az elektromobilitás elterjedésének ösztönzése érdekében tisztán elektromos személygépkocsik és/vagy legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tisztán elektromos tehergépkocsik megvásárlásának támogatására (ide értve a zárt végű pénzügyi lízing szerződés keretében történő megvalósulását is).

2016-09-26 09:43:26

 

 

A támogatás nyújtásának célja elsődlegesen az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása.

A Támogató pályázatkezelési feladatait lebonyolító szervként az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Lebonyolító szerv) végzi. 

A pályázat forrása a Gazdasági Zöldítési Rendszer (XV. Nemzetgazdasági Minisztérium fejezet, 25. cím, 5. alcím, 1. jogcímcsoport) fejezeti kezelésű előirányzat.
A támogatás vissza nem térítendő támogatás formájában kerül folyósításra.
A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 2016. évben 2.000.000.000 forint, azaz kétmilliárd forint, ami a keret kimerülése esetén a Támogató által további feltöltésre kerülhet. 

A módosított, friss  PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a linkre kattintva elérhető. 

A regisztrált kereskedők hivatalos listája INNEN LETÖLTHETŐ, továbbá a regisztrált finanszírozók listája is elérhető EZEN A LINKEN. Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét, hogy a listákat folyamatosan frissítjük, és a pályázati felületről is elérhető.

A pályázati kitöltőprogram EZEN A LINKEN érhető el.  

A segédlet a pályázati portál használatához INNEN LETÖLTHETŐ érhető el.

 

Ügyfélszolgálatunk a +36 1 312 2480 telefonszámon érhető el munkanapokon: 

H-Cs: 8.30 - 16.00

P: 8.30 - 14.30